Balkonska elektrarna brez soglasja,600W PLUG&PLAY, 6x fleksibilni paneli IN E-KR600w inverter KOMPLET

Znižajte električni račun z uporabo balkonske elektrarne. Hitra montaža, enostaven priklop in najhitrejša povrnitev investicije.

V kompletu prejmete:

INVERTER E-KR 600W GRID TIE  z WiFi povezavo, ki omogoča nadzor preko mobilne aplikacije. Inverter priključite v zidno vtičnico v vašem stanovanju. Električno energijo iz solarnih panelov bo samodejno oddajal v omrežje za vašim števcem električne porabe, in tako zmanjšal trenutno porabo do 600W.

SOLARNE PANELE:

6x 110W solarni fleksibilni panel. Paneli so robustni, lahki in enostavni za montažo. Na balkonsko ograjo jih lahko pritrdite z priloženimi vezicami. Možna montaža tudi na pergolo, nadstrešek, streho ali ograjo. (brezplačna dostava)

ali

2x 375W PERC, 1765 x 1048 x 35 mm. Večji solarni paneli so težji in zahtevnejši za montažo. (osebni prevzem)

850.00  z DDV

18 Ljudi si trenutno ogleduje ta izdelek

Hitra dostava

Varno plačevanje

Profesionalna podpora

Dodaten opis

Z mini sončno elektrarno lahko zelo ugodno in enostavno poskrbite za samooskrbo z elektriko. Na vašo balkonsko ali vrtno ograjo jo lahko sami montirate v le nekaj minutah. Namestitev balkonske elektrarne je izjemno preprosta. Na hrbtno stran panelov namestite mikro inverter, ki pretvarja sončno energijo, proizvedeno v elektrarni. Nato pa pritrdite nosilce in panele montirate na ograjo. Električni kabel vklopite kar v navadno hišno vtičnico. Priporočamo, da za najboljši donos elektrike, solarne panele obrnete proti južni strani z delnim naklonom do 35˚ (ali 65°ali 90˚).

Sončno elektrarno lahko nadzorujete prek aplikacije na telefonu, kar omogoča preprost pregled nad njenim delovanjem. Na aplikaciji lahko spremljate proizvodnjo elektrarne v realnem času in porabo energije v gospodinjstvu, ob koncu meseca pa boste imeli na voljo tudi prikaz mesečne proizvodnje.

V kompletu prejmete 6 manjših 110W panelov (dimenzije 105cm x 54cm), s skupno močjo 660 W, kar lahko priključite na eno fazo (napeljavo v stanovanju). Če imate tri fazni priklop, lahko priključite tri komplete Balkonskih elektraten E-KR600 FLEX.

Za montažo mini sončne elektrarne ne potrebujete posebnih dovoljenj, saj delovna moč ne presega 600 W. V kompletu boste poleg priloženih navodil prejeli tudi natisnjeno obvestilo, s katerim morate 14 dni pred namestitvijo panelov obvestiti področnega distributerja električne energije. Z balkonskimi sončnimi paneli boste tako prispevali k manjši porabi elektrike v svojem gospodinjstvu in posledično tudi k manjšim stroškom. Pripomogli pa boste tudi k pridobivanju energije na okolju prijazen način.

Mnenja (0)

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Balkonska elektrarna brez soglasja,600W PLUG&PLAY, 6x fleksibilni paneli IN E-KR600w inverter KOMPLET”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

HITRA IN ZANESLJIVA DOSTAVA

Naročila oddana do 11. ure (za izdelke iz lastne zaloge), zagotovljena dostava že naslednji dan s hitro pošto GLS. Ob predhodni najavi vam nudimo tudi možnost osebnega prevzema.

BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 50 EUR

Naročila v Sloveniji, ki so nad vrednostjo 50 €, bodo k vam dostavljena brezplačno. Nudimo tudi ugodno pošiljanje v tujino.

VARNO PLAČEVANJE

Enostavno in varno plačilo s Paypal ali karticami Visa in Mastercard. Možnost plačila na obroke, z bančnim nakazilom, plačilom po predračunu ali po povzetju (ob dostavi).

ZAGOTOVLJENA GARANCIJA

Prodajamo samo izdelke z visoko kakovostjo. Vsi izdelki so preizkušeni in imajo 1 do 4 letno garancijo.

ENOSTAVNA BREZPLAČNA VRAČILA

Kupljen izdelek lahko brezplačno vrnete v roku 14 dni. KLIK ZA VRAČILO.

NAJEM NAPRAV IN IZDELKOV

Za večino naših naprav in opreme nudimo tudi ugoden najem. Možen kasnejši odkup naprave.

LASTEN SERVIS IZDELKOV

Za vse izdelke zagotavljamo hiter in strokoven servis. Rezervne dele držimo na zalogi.

BREZ SKRBI TUDI PO NAKUPU

V primeru okvare vam za čas popravila naprave nudimo nadomestni izdelek, tudi po poteku garancijske dobe.